La Renda Bàsica d’Intercanvi Universal (RBIU) ha fet un nou pas amb la darrera funcionalitat implementada pel nostre equip. Ara, els usuaris poden connectar directament els seus productes i serveis amb les seves comunitats a través dels grups RBIU a WhatsApp.

RBIU ha estat un pioner en la promoció d’un sistema d’intercanvi basat en la moneda social anomenada λóγος (Logos) mitjançant la renda bàsica. La plataforma permet als usuaris intercanviar productes i serveis, així com publicar les vostres necessitats en un mercat virtual. Amb la introducció de la nova funcionalitat, RBIU ha portat lexperiència dintercanvi a un nivell més personal i local.

Connexió Directa amb Comunitats

Quan els usuaris s’han unit als Grups RBIU a WhatsApp a través dels seus perfils a l’aplicació, tenen l’oportunitat única d’anunciar directament els seus productes i serveis a les seves comunitats. Aquesta funció permet una connexió més ràpida i directa entre aquells que busquen intercanviar i aquells que ofereixen productes o serveis en una ubicació específica.

Una Publicació, Una Oportunitat

La nova funcionalitat ha estat dissenyada de manera intel·ligent per garantir que els usuaris utilitzin aquesta eina de manera efectiva. Cada usuari pot fer una publicació directa als Grups RBIU de WhatsApp, assegurant que la informació sigui clara i precisa. Aquesta limitació també fomenta la rellevància i evita la saturació de publicacions, cosa que garanteix una experiència dintercanvi més efectiva per a tots.

Ampliant les oportunitats d’intercanvi local

En permetre que els usuaris comparteixin els seus productes i serveis directament a les seves comunitats locals a través de WhatsApp, RBIU ha aplanat el camí per a un intercanvi més actiu i significatiu. Aquesta funció no només facilita la transició de l’economia tradicional a un model més sostenible i col·laboratiu, sinó que també enforteix els lligams comunitaris.

Conclusió

La darrera funcionalitat de RBIU demostra el compromís continu de la plataforma amb la innovació i la millora de lexperiència de l’usuari. En connectar directament els usuaris amb les seves comunitats, RBIU no només facilita l’intercanvi, sinó que també està construint un pont entre les persones i fomentant un sentit més profund de comunitat.

Descobriu com aquesta nova funcionalitat pot transformar la vostra experiència d’intercanvi local! Junts estem construint un futur més col·laboratiu i sostenible.