Comerços

RBIU és un projecte que vol impulsar una transformació en la manera com els individus consumeixen i interactuen entre ells per tal de fomentar un ús més sostenible i equitatiu dels recursos permetent un desenvolupament econòmic que busca la satisfacció de les necessitats de tothom. Per aquest motiu busquem la col·laboració del sector comercial.  

Els comerços que participen a RBIU ofereixen la possibilitat de fer un pagament parcial en λóγος als usuaris del projecte, fomentant l’activitat econòmica local  i impulsant els intercanvis solidaris dins la comunitat.  

RBIU és un projecte preocupat per la realitat socioeconòmica de la nostra societat. Amb l’objectiu de tenir un impacte positiu en les vides de totes les persones, RBIU vol col·laborar i col·labora amb diversos actors de la societat perquè només junts podem impulsar un canvi real. El sector comercial és extremadament important en els esforços de RBIU, perquè és el nexe que uneix a les persones a l’hora de satisfer les seves necessitats i interactuar econòmicament amb la seva comunitat.  

Uneix-te al projecte i ajuda’ns a crear un món millor!  

Comerciant! RBIU et necessita

Col·labora amb nosaltres i aconseguim un món més just per tothom! Només amb la teva participació podem assegurar la maximització del benestar que un projecte com RBIU pot generar.