Buscant sempre cobrir necessitats individuals i comunitàries, l’equip de RBIU ha implementat una nova funcionalitat a l’app: NECESSITATS.

Aquesta nova secció de RBIU pretén ser una eina més posada a la disposició dels usuaris perquè puguin publicar allò que busquen o necessiten, tant béns com serveis.

És bona oportunitat de potenciar el contacte, la col·laboració i la confiança entre les persones usuàries.

Una eina més de participació comunitària i activa. Amb ella els usuaris s’ajuden i vinculen, un altra de les finalitats que persegueix el projecte.

En aquesta nova secció, cada usuari pot publicar el producte o servei que està buscant i categoritzar-lo, de manera que el mercat de cerca estigui sempre ben organitzat. Els usuaris fan visibles les seves necessitats perquè la comunitat pugui ajudar, oferint el producte o servei, o bé comunicant on es pot trobar.

Cada producte publicat disposa d’un xat personal, un espai privat on comunicar-se sobre de les necessitats i futurs intercanvis. Hi haurà tants xats com usuaris interessats a cobrir la necessitat publicada, així es generaran espais més personals on interactuar amb confiança.

Creiem que aquest pot ser un canal més a la recerca del nostre objectiu final, fer front a les diferents facetes de la pobresa i les desigualtats.

Si ja ets usuari del RBIU, entra a la secció i publica què necessites, així altres usuaris t’ajudaran a trobar-lo. Si encara no formeu part d’aquesta nova comunitat, podeu escriure’ns a rbiu@rbiu.org i us informarem de tot el referent al projecte i de com podeu formar-ne part.