La Renda Bàsica d’Intercanvi Universal ja està en marxa a Espanya. És una bona notícia perquè ara ja pots participar i accedir al mercat d’intercanvi, on trobaras productes i serveis que podràs bescanviar pels teus λóγοs (Logos).

Si encara no formes part d’aquesta nova comunitat, ens pots escriure a rbiu@rbiu.org perquè et donem tota la informació del projecte i de com pots formar-hi part.

 

Si ja ets un usuari validat i tens els tus λóγοs a la teva bitlletera electrònica, entra al mercat perque ja tens productes per intercanviar. Anima’t a pujar els teus, mitjançant l’opció “Crea un producto“. Necessitem que hi hagin moltes opcions perquè tothom tingui el que busca i pugui cobrir les seves necessitats.

Com usuari validat també tens la possibilitat de convidar a algun amic, familiar o conegut a què formi part, amb l’opció “Invita a un amigo“, una vegada hagis iniciat sessió. És molt important per nosaltres que ens ajudis a fer créixer el projecte i les persones que s’hi beneficien. Segur que tens en ment alguna persona que pugui estar interessada.

No t’ho pensis, entra i convida-la a descobrir el projecte i totes les seves possibilitats!